A kritikusok imádják A dzsungel könyvét, jön a folytatás

A héten debütál a tengerentúlon Jon Favreau új filmje, A dzsungel könyve, melyről az első kritikák igen bíztatóak, és akkor nagyon finoman fogalmaztunk. Ugyanis azok az újságírók, akiknek premier előtt volt szerencséjük látni a produkciót, kivétel nélkül a film zsenialitása mellett érveltek. Mit jelent ez számokban? A dzsungel könyve a RottentTomatoes kritikaösszesítő portálon jelenleg 100 százalékon áll.

A Disney látva a fogadtatást már el is kezdett dolgozni a folytatáson, adta hírül a THR, sőt, a portál információ szerint Favreau és a forgatókönyvíró, Justin Marks is visszatér majd a második részre. Arról, hogy milyen irányt venne A dzsungel könyve 2 története még nincsenek információk, de Rudyard Kipling művei bőven szolgáltatnak a szkriptre. 

A dzsungel könyve április 21-én érkezik a hazai mozikba. A főbb szereplők hangjait olyan színészek kölcsönzik, mint Ben Kingsley, Scarlett Johansson, Idris Elba és Bill Murray, míg az egyetlen élőszereplős karaktert, Mauglit Neel Sethi alakítja.

Még többre vagy kíváncsi? Ide kattintva a film adatlapján számos további információval, érdekességekkel, fotógalériával, videókkal, poszterekkel és sok egyébbel várunk.