A kritikusok szerint zseniális lett A galaxis őrzői 2

Az eddigi vélemények alapján a folytatás még az első részen is túltesz majd.

A Marvel megtartotta A galaxis őrzői vol. 2. első sajtóvetítéseit, és bár a kritikusoknak a hónap végéig várniuk kell a cikkeik megjelentetésével, azonban sokuk már most megosztotta véleményét a Twitteren.

Az eddigi vélemények alapján a film még az elődjén is túltesz majd, a máskor szőrös szívű ítészek is rendkívül elismerő hangon írtak a produkcióról. Aaron Couch kritikus soha nem hallott még ennyit nevetést egy sajtóvetítésen, Brandon Davis pedig azt írta, hogy a film nézése közben azt kívánta, bárcsak soha nem érne véget. Erik Davis fordulatos, elképesztően látványos, rendkívül szórakoztató jelzőkkel illette A galaxis őrzői 2, melyről úgy véli, sokaknak ez lesz az új kedvenc Marve-filmjük. A Slashfilm újságírója, Peter Sciretta az első résznél is viccesebbnek tartja a folytatást, mely tele van meglepetésekkel, miközben hatalmas szíve van.

James Gunn rendezésében A galaxis őrzői 2 2017. május 4-én debütál a hazai mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Chris PrattVin DieselSylvester StalloneKaren GillanZoe SaldanaChris SullivanGlenn Close és Bradley Cooper.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több mint félszáz fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz.