A múmia sztárjával jön a Sandokan-sorozat rebootja

Készül az új Sandokan-sorozat, amely az eredeti, kultikus széria rebootjaként érkezik, mindemellett már most tudható, hogy a produkció igencsak parádés szereposztást kapott.

A forgatás április 22-én kezdődik Rómában, a hetvenes években bemutatott, Sergio Sollima rendezésében készült Sandokan - A maláj tigris Kabir Bedit egy csapásra Bollywood egyik legnagyobb sztárjává emelte annak idején, néhány ígéretes, új arc pedig ezúttal is szerepet kapott.

Merthogy a Sandokan szereplőgárdájában ott van többek között Alanah Bloor, aki mindeddig csupán a Waves című rövidfilmben volt látható, ugyanakkor ott van A múmia sztárja, John Hannah és Ed Westwick is a Gossip Girl - A pletykafészekből, míg a címszereplőt Can Yaman formája meg.

A készítők azt ígérik, hogy az új Sandokan epikus történetet kapott, amelynek környezetvédelmi vonatkozásai is vannak. A történet szerint Sandokan a kalózkodásnak szenteli az életét, egy rajtaütés során azonban minden megváltozik, amikor megismeri Marianne-t. 

Bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan viszont gyakrabban hallunk még a munkálatokról.