Nemrégiben Nikolaj Coster-Waldau, a Trónok harcában Jaime Lannistert alakító színész állt ki azok mellett, akik petícióban követelik, hogy az HBO forgassa újra a széria utolsó epizódját, ehhez a törekvéshez pedig újabb sztár csatlakozott.

Ráadásul nem más, mint Charles Dance, aki a sorozatban Tywin Lannistert játsza. A színész maga is rajongója volt a Trónok harcának, így saját bevallása szerint még azután is tovább nézte, hogy karakterét meggyilkolták a történetben.

“Tudom, hogy a finálé sok embernek tetszett, ugyanakkor azt is tudom, hogy sokakban csalódást váltott ki. Attól tartok, hogy én ez utóbbi táborba tartozom. Ha előttem lenne egy petíció, egész biztosan aláírom azt” - nyilatkozta Dance a Pop Culture magazinnak.

A színész egyébként nem vitatta a sorozat showrunnerjeinek, David Benioff és D.B. Weiss kompetenciáit, noha korábban a Lucasfilm szerződtette a párost egy új filmszéria elkészítésére, amelyet szintén hatalmas tiltakozáshullám követett. A Trónok harca utolsó évadának újraforgatását követelő petíció során pedig csaknem 2 millió aláírást sikerült összegyűjteni.