Nyáron érkezik hazánkba Amy Schumer új vígjátéka, a Túl szexi lány, amelyben a komika ismét egy sokak által jól ismert kérdéskört dolgoz fel: vajon tényleg a belső szépség számít a férfiaknak, vagez csak egy sokat puffogtatott, üres frázis?

A történet szerint Renee Barrett egy kicsit teltebb, átlagos és önbizalomhiánnyal küszködő nő, aki természetesen keresi az igazit, ám folyamatosan abban a helyzetben találja magát, hogy a férfiakat nem igazán érdekli, mi van a külső mögött. Ám ez egy csapásra megváltozik, amikor egy edzőtermi fejsérülést követően olyan önbizalomra tesz szert, ami bármelyik modellt leiskolázza. A helyzet számtalan vicces helyzetre ad okot, hiszen Renee látszólag nem változott semmit – ám új kisugárzása kapukat nyit meg előtte.

Amy Shumert az utóbbi időben sokan cikizik amiatt, hogy poénjai és stílusa totál egy kaptafára épül, nincs benne eredeti és folyton ugyanabból csinál viccet, ráadásul alpárian és bunkó stílusban. Hogy az új filmje mennyiben vesz majd más irányt, az előzetesből nem derül ki egyértelműen: az viszont biztos, hogy az amerikai premiert a jól sikert tesztvetítések és az előzetes meglepő sikere miatt majd’ két hónappal előrébb hozták.

A filmben Schumer mellet több neves modell is feltűnik: többek között Emily Ratajkowski és Naomi Campbell, és szerepet kapott benne  Michelle Williams is. A Túl szexi lányt Abby Kohn és Marc Silverstein írta és rendezte, akik legutóbb a Hogyan legyünk szinglik forgatókönyvén dolgoztak közösen.

A film 2018 nyarán kerül a hazai mozikba – akkor majd elválik, mennyire tudja megérinteni a színésznő a magyar közönséget is.