Ha bírod azokat a filmeket, melyben hemzsegnek az Oscar-díjas és Oscarra jelölt sztárok, van egy jó tippünk a számodra. Befutott a Netflixre készülő Az utolsó akarat első előzetese Anne HathawayBen Affleck és Willem Dafoe főszereplésével.

Remek szereplőgárda és rendező, csavaros és izgalmas alaptörténet Joan Didion regényének köszönhetően, ezt ígéri Az utolsó akarat, melyhez megérkezett az első magyar feliratos előzetes.

A történet szerint egy washingtoni hírlapíró (Anne Hathaway), aki önhibáján kívül a szereplőjévé válik egy ügynek, melyről épp cikket készült közölni; pedig eleinte úgy tűnt, csak egy szívességet tesz az apjának (Oscar-jelölt Willem Dafoe) azzal, hogy segít véghez vinni egy küldetést. A szintén Oscar-jelölt Dee Rees rendezésében, Ben Affleck főszereplésével készült film Joan Didion azonos című regényének adaptációja.

Az említett sztárok mellett a további szerepeket olyan színészket alakíjták, mint Toby JonesRosie PerezEdi GathegiMel Rodriguez és David Vadim .

Az utolsó akarat február 21-től látható kizárólag a Netflixen. A film magyar feliratos előzetesét idefent nézhetitek meg.