Atyaég, Christian Bale felismerhetetlen a Thor 4 első kiszivárgott fotóin! (képek)

Azt eddig is tudtuk, hogy Christian Bale ismét jelentős átalakuláson esett át a Thor: Szerelem és mennydörgés kapcsán, de most végre teljes sminkben és jelmezben is láthatjuk.

Javában zajlik a Thor 4 forgatása, a szerep kedvéért pedig Christian Bale ezúttal is jelentős fogyáson esett át. Néhány képet már láthattuk erről korábban (kattints ide), most viszont kikerült a netre néhány forgatási fotó, melyek alapján nem mondtuk volna meg, hogy Bale látható rajtuk. Az alábbi is látható fotók a Daily Mail-en jelentek meg elsőként. 

A Szerelem és mennydörgés az ígéretek szerintTaika Waititi eddigi legőrültebb filmje lesz, melyben Bale-t Gorr, az istenek Mészárosának szerepében láthatjuk majd, aki első alkalommal 2013-ban tűnt fel a Marvel képregényeinek oldalain. Az eredeti történet szerint a karakter az Isteneket hibáztatja, amiért nem hallgatták meg a fohászkodását, és közvetve ők felelősek a szülei haláláért. Gorr fegyvert ragad, és bosszút esküszik az istenek ellen.

A film színészgárdáját olyan sztárok alkotják, mint Matt DamonRussell CroweNatalie PortmanChris HemsworthMelissa McCarthyChris Pratt és Sam Neill. A Thor 4 2022. májusában debütál a mozikban.