Atyaég, megint hogy fog kinézni Christian Bale a Thor 4-ben?! (fotók)

Az utóbbi időben számos fotó látott napvilágot a Szerelem és mennydörgés forgatásáról, amelyek alapján már most biztosak lehetünk abban, hogy Chris Hemsworth minden eddiginél brutálisabban kigyúrta magát a forgatásra. De mi is a helyzet a sztori főgonoszával, akit nem más mint Christian Bale alakít majd?

Azt eddig is tudtuk, hogy Bale bármelyik szerepe kedvéérét hatalmas átalakuláson képes keresztülmenni, mindez pedig nem lesz másként a Thor 4 esetében sem, amelyben a színész Gorrt, az istenek mészárosát alakítja.

Bár Bale-t egyelőre továbbra sem láthatjuk a teljes felszerelésében, de a kopaszra borotvált fej már alapból izgalmas külsőt kölcsönöz. Minderről néhány fotó is tanúskodik, így mondani se kell, hogy a színésznek egészen jól áll ez az új “stílus”.

A Szerelem és mennydörgés parádés szereposztást ígér, hiszen a produkció fedélzetén ott van Matt Damon, Russell Crowe, Natalie Portman, Melissa McCarthy, Chris Pratt, Sam Neill. A munkálatok jelenleg is gőzerővel zajlanak Ausztráliában, a premierre pedig a tervek szerint jövő év májusában számíthatunk.