Az egyik legjobb szuperhősfilm valaha? Óriásit szólt az új DC-mozi

Bár az utóbbi időben sokkal inkább Ezra Miller botrányaitól volt hangos Flash film, ám ennek ellenére úgy tűnik, ez lesz “minden idők legjobb szuperhősfilmje”.

Legalábbis így nyilatkozott Andy Muschietti rendezéséről DC Studios új vezetője, James Gunn és a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav az idei CinemaConon, ahol nem csak az új trailert mutatták be, hanem néhány szerencsés kritikus már a teljes produkciót megtekintette.

“Felejtsd el az eddigi DC-t. A Flash kétségkívül minden idők egyik legjobb szuperhősfilmje. A történetmesélés ötletes, az akciójelenetek fantasztikusak, a szereposztás nagyszerű. Minden egyes képkocka részletgazdag, a végére pedig küszködtem a könnyeimmel. Mindent hoz, amit egy szuperhősfilmtől elvárnál, még többet is” - írja Erik Davis, a Fandango munkatársa a Twitteren.

“A Flash kétségkívül minden idők egyik legjobb szuperhősfilmje. Nem vicc, a Flash a valódi moziélményt hozza, hiszen mindenből van benne egy kicsi!” - írja Scott Menzel, a We Live Entertainment  kritikusa.

“Ezt a filmet a közönség újra és újra meg fogja nézni. Ó, és kerüljetek el minden spoilert, amit csak tudtok erről a filmről, mert van néhány igazán hihetetlen meglepetés” - tette hozzá Menzel.

Jordan Hoffman, a Vanity Fair munkatársa hozzátette, hogy a Flash egy "sokkal őrültebb film”, mint amire számítunk, illetve hozzátette, hogy a produkció "nagyon eltalálta, milyen is egy ötkötetes crossover képregényt olvasni".

“Tudom, hogy Ezra Miller sok hibát követett el, de annyira jó ebben a filmben. Imádtam Keatont, az akciót, a humort és az érzelmeket. Andy Muschietti valami különlegeset alkotott” - írja Steve Weintraub, a Collider kritikusa.

A Flash júniusban érkezik a hazai mozikban, Miller mellett pedig Ben Affleck, Michael Keaton, Michael Shannon, Temuera Morrison, Antje Traue és Maribel Verdú lesznek láthatók a főszerepekben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»