Befutottak az első fotók Jennifer Lawrence és Chris Pratt sci-fijéhezA kép forrása: EW.com

Tavaly nyáron kapott zöld utat kapott a Sonytól Az utazók című nagyköltségvetésű sci-fi, melynek első fotóira egészen mostanáig kellett várni.

Hollywood jelenlegi két legnagyobb sztárjával érkezik a mozikba az idei év legjobban várt sci-fije, a Az utazók, melyhez befutottak az első jelenetfotók.

Jennifer Lawrence és  Chris Pratt főszereplésével készülő film büdzséje tetemes, mintegy 150 millió dollár, azonban a remek színészpáros és a rendező, Morten Tyldum (Kódjátszma) neve bizakodásra adhatok okot a Sonynak.

Utazók története szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Lawrence).

Utazók december 21-én debütál a tengerentúlon. 

82 Utazók  (2016)

(66) (30)

dráma | romantikus | sci-fi | thriller

HBO Max

A Passengers története szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris... több»