BÉRKING: Itt a Jégvarázs 2 első előzetese

Keveset mondd, de annál többet mutat a minden idők legsikeresebb animációs filmjének folytatásához készült első előzetes. Idén végre a mozikban a Jégvarázs 2.

Már hat éve annak, hogy a mozikba került a Jégvarázs, melyről a bemutatását követően azonnal kiderült, hogy a Disney egy újabb, modern kori klasszikust alkotott. A filmet nem csak a nézők, a kritikusok is rajongtak, ami pedig a számokat illeti, a produkció 1,2 milliárd dollárt kaszált világszerte, többet, mint bármelyik animációs film korábban.

A friss trailer ugyan nem árul el sokat a történetről, így a hivatalos szinopszisra kell hagyatkoznunk, mely szerint Elsa, Anna, Kristoff és Olaf embert próbáló kalandra indulnak az erdő mélyére, hogy feltárják otthonuk ősi rejtélyét. Az első részhez képest a legnagyobb különbség már az előzetesből is jól látható, eszerint hőseink ezúttal őszi tájakat szelnek majd át kalandjaik során.  

A film rendezői székét ezúttal is Jennifer Lee és Chris Buck foglalhatja el, míg a főbb szereplők hangját olyan sztárok kölcsönzik, mint Kristen BellJonathan GroffEvan Rachel WoodJosh GadSterling K. Brown és Idina Menzel.

A Jégvarázs 2 november 21-től látható a magyarországi mozikban. Nézd meg a sikervárományos animációs film előzetesét idelent!