Bill Murray-vel a fedélzeten befutott a Szellemirtók - A borzongás birodalma legújabb előzetese

Bár a 2021-es Szellemirtók: Az örökség egy igazán parádés szereposztással támasztotta fel hamvaiból a klasszikus franchise-t, mostanáig csak találgatni lehetett, hogy az idén megjelenő Szellemirtók – A borzongás birodalmánan is csakugyan visszatér az eredeti gárda. Erre most a legújabb előzetes adott végleges választ.

Merthogy végre Bill Murray is felbukkan a film frissen megjelent trailerében, mellette pedig természetesen ott van Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Annie Potts is, ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ez utóbbi pusztán amiatt is ideillő kép, hiszen A borzongás birodalma ezúttal valóban fagyos hangulatot varázsol.

A film története ismét egy ismerős helyszínen, New Yorkban játszódik, így visszatérünk a Szellemirtók csapatának ikonikus bázisára is. Hősienknek, a Spengler családnak viszont ezúttal valami sokkal vérfagyasztóbb erővel kell szembenéznie, amely épp rászabadul a világra, és amely fagyos világgá változtathatja az egész bolygót.

A Szellemirtók – A borzongás birodalma további főszerepeiben érkezik Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani és Carrie Coon. A film a tervek szerint idén áprilisban debütál a hazai mozikban.

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Kihez fordulsz nagy bajban? Kitől kérsz segítséget, amikor kísérteties lények vesznek üldözőbe? Az egyértelmű válasz: a Szellemirtókat! A legendás csapat azonban már nem az... több»