Carrie Fishert és Harrison Fordot számtalan felejthetetlen emlék fűzte a Star Wars franchise-hoz (beleértve a viharos románcukat is), egy ezek közül is kiemelkedik egy átmulatott éjszaka a Rolling Stone-s tagjaival. 

A hírességek magánéletével kapcsolatban időnként felröppenek bizonyos pletykák. Míg egyesek igazak, mások kacsának bizonyulnak, és általában az adott sztáron múlik, hogy ezeknek elejét veszi-e. 2015-ben Fisher a The Daily Beast című napilapnak adott interjút, hogy során tisztázott néhány történetet a Star Warsos időszakáról.

Ekkor derült ki az is, hogy kigolyózta Meryl Streepet azzal, hogy végül ő kapta Leia Organa hercegnő szerepét, a riporter azonban azt is megkérdezte, igazak-e a pletykák a Rolling Stones-os buliról. A sztár igennel válaszolt, mondván:

"Igen, ez igaz... Öt hónapra béreltem ki Eric Idle házát (...)" - kezdte, majd elmondta, hogy Idle felhívta őt, hogy csatlakozzon hozzá: "Itt van a Rolling Stones!" 

Miután Fisher csatlakozott Idle-hez, és rádöbbent, hogy a zenekar összes tagja jelen van, úgy döntött, hogy meghívja Fordot is. "Felhívtam Harrisont, és azt mondtam: 'Gyere ide! Ez őrületes!" - emlékezett vissza.

Fisher elmondta, hogy ő és Ford inkább le sem feküdtek, hogy ne legyenek másnaposak, és még mindig részegek voltak, amikor másnap bementek A Birodalom visszavág (ritka kulisszák mögötti fotók a cikkünk galériájában) forgatására. Most viszont már kíváncsiak lennénk, hogy melyek voltak azok a jelenetek, melyeket ittasan forgattak le. Ez viszont talán már sosem derül ki.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban... több»