Christian Bale Val Kilmer jelmezét viseli a Sötét lovag eddig nem látott tesztvideójában (videó)

Közel 15 éve annak, hogy Christopher Nolan kultikus filmtrilógiájának első része a Batman: Kezdődik! a mozikba került. Ma már nehezen lehetne elképzelni más szereposztással a kultikus filmet, az alábbi videó azonban bizonyítéka annak, hogy a rendező sem lehetett könnyű helyzetben a casting során.

Noha nem egy friss megjelenésről van szó, néhány hónapja került fel ugyanis a YouTube-ra egy videó arról, amelyen nem csupán Christian Bale, hanem Cillian Murphy tesztfelvételei láthatóak. Mindez már önmagában is izgalmasan hangzik, az egészre azonban rátesz egy lapáttal, hogy mindkét színész Val Kilmer Batman öltözékét viseli.

Az előkészületek során nyilvánvalóan nem állt rendelkezésére Nolan számára egy új jelmez, így feltehetően a Warner Bros. jelmeztárából kellett kikölcsönöznie egyet, és lássuk be, ahogy Kilmernek, úgy Bale-nek is jól áll Joel Schumacher kivitelezése.

Persze hosszan lehetne vitatkozni arról, vajon Murphy is épp annyira alkalmas Bruce Wayne lett volna-e- mint Bale, helyette azonban mutatjuk a videót, mi pedig várjuk véleményeitek hozzászólások formájában!