Megérkezett az idei év egyik legőrültebb filmjének előzetese. Ha eddig bárkinek is elkerülte volna a figyelmét, talán nem is véletlen, a Talpig fegyverbenben meglehetősen csendben rejtőzködött a várható megjelenések listáján.

Az előzetes azonban nem egyszerűen megtöri a csendet, hanem egyenesen csengő füleket hagy maga után. Már csak azért is, hiszen az elképesztően pörgős akció mellett Daniel Radcliffe és Samara Weaving parádés alakítását ígéri a film.

Radcliffe az utóbbi években igencsak bizarr, ámde mégis emlékezetesnek mondható szerepeket vállalt, gondolunk itt a Az ember, aki mindent tudott-ra, illetve a Szarvakra. Samara Weaving pedig egy új üdvöskének számít a szakmában, aki korábban olyan szintén brutálisnak mondható filmekben tűnt fel, mint a Babysitter és a Mayhem.

A Talpig fegyverben története szerint Miles egy csupán egy hétköznapi srác, aki egyszerűen csak utálja a munkáját, és képtelen túllépni egy szakításon. Miles a tévéből értesül a legújabb őrületre, amelyben egy SKIZM nevű banda ismeretleneket kényszerít véres gladiátorharcra. Mondani se kell, hogy rövidesen Miles ajtaján is kopogtatnak, az ismeretlenek pedig egy-egy pisztolyt szögelnek a karjaira, feladatul pedig azt kapja, hogy ölje meg a játék eddig verhetetlen bajnokát, Nixet.

A filmre nem kell már sokáig várni, hiszen március 5-én debütál a hazai mozikban, addig is ajánljuk figyelmetekbe a trailert!