De tényleg, lehetne még ennél is ütősebb a Netflix új vámpíros filmjének szereplőgárdája?

Kétségtelen, ha a Netflixnél egyszer valamit kiagyalnak, ott egészen biztosan semmit sem bíznak a véletlenre. Idén jön az új vámpírvadászos akciófilm, a Day Shift.

Tavaly debütált a Netflixen Zack Snyder zombis filmje, A halottak hadserege, mely elég pörgős zúzdát hozott, de a streaminszolgáltató nem sokkal később egy nem kisebb tervvel állt elő egy vadiúj vámpírvadász projekt kapcsán. Most pedig már néhány részletet is tudunk a projektről.

A Day Shift J.J. Perry rendezői debütálása lesz, forgatókönyvet a John Wick: 3. felvonás - Parabellum kapcsán ismert Shay Hatten írja. A szereplőgárda is rendkívül ígéretesnek tűnik, hiszen a produkció fedélzetén már ott van Jamie Foxx, Dave Franco, Scott Adkins, Snoop Dogg, Karla Souza, Meagan Good, Steve Howey és Natasha Liu Bordizzo. Kell ennél több? 

A történet szerint egy keményen dolgozó, munkás édesapa csak jó életet akar biztosítani a rendkívül tehetséges, 8 éves lányának. Azonban a San Fernando Valley-i medencetisztítói munkája csak álca az igazi bevételi forrásához: vámpírokra vadászik és vámpírokat öl.

A film egyelőre nem kapott hivatalos dátumot, de az biztos, hogy még az idén felkerül a Netflixre.