A Lucasfilm ikonikus franchise-ának utolsó része, az Indiana Jones és a sors tárcsája Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge főszereplésével december 15-től elérhető a Disney+-on. Ezzel egyidőben bemutatkozik az „Időtlen hősök: Indiana Jones és Harrison Ford” című dokumentumfilm is, mely a legendás kalapos-ostoros régész karakterének történetét mutatja be és amelynek előzetese már elérhető.

Az elismert dokumentumfilm-készítő, Laurent Bouzereau rendezte „Időtlen hősök” a fiatal és karizmatikus Harrison Ford legendás karrierét követi végig a kezdeti tévés epizódszerepektől az ikonikus Indiana Jones karakter megformálásáig. A filmtörtélem azon korszakába enged betekintést, amikor a Steven Spielberg és George Lucas által összeállított elképesztően kreatív csapat közösen kezdett el dolgozni a filmipar következő nagy durranásán. Eddig soha nem látott felvételek és interjúk láthatók Forddal, Spielberggel, Lucasszal, Kathleen Kennedy-vel, Frank Marshallal, James Mangolddal és még sokakkal.

Laurent Bouzereau díjnyertes filmrendező és bestsellerszerző. Nevéhez fűződik a „Mama kicsi fia" című HBO-dokumentumfilm, amely Dustin Lance Black bestseller memoárja alapján készült, valamint a „Natalie Wood: Mi marad hátra" (Sundance 2020), továbbá a „Five Came Back" című, Steven Spielberg által készített, Netflix/Amblin Television sorozat, Meryl Streep Emmy®-díjas narrációjával, mely a kritikusok elismerését is elnyerte.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»