Két évvel az első szezon után idén ősszel végre folytatódik a Disney+ nagysikerű sorozata.

A Marvel Cinematic Universe (MCU) Loki című sorozatának várva várt második évadának premierje 2023. október 6-án lesz a Disney+-on. 

A nagy sikerű első évad óta két évet kellett várniuk a rajongóknak a folytatásra. A sorozat egyedülálló az olyan MCU-s címek között, mint a WandaVízió és a A Sólyom és a Tél Katonája, mivel ezekkel ellentétben második szezont kapott. 

Az új trailer még több időutazásos káoszt ígér az első évad eseményei után, amelyek egy elágazó multiverzumhoz vezettek. 

A tetemes, körülbelül 141 millió dolláros gyártási költségvetéssel az évad még a DC Kék Bogár című blockbusterénél is drágább. 

A sorozat erős szereplőgárdával (Tom Hiddleston, Owen WilsonJonathan Ke Quan)  és rendezői csapattal rendelkezik, és egyike azon kevés MCU-projekteknek, amelyeket nem késleltettek a folyamatban lévő hollywoodi sztrájkok. A sorozat hat epizódból fog állni.

Az új előzetest idelent nézhetitek meg.

akció | fantasy | kaland

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»