Seann William Scott (galériánkban) kétségtelenül az 1999-ben megjelent Amerikai pite egyik legemlékezetesebb alakítását hozta Stifler karakterével. A színész nemrégiben pedig azt is elárulta, hogy mennyit is keresett annak idején a szereppel.

A jelenleg is zajló író- és színészsztráj idején Scott a The Rich Eisen Show-ban adott interjúban beszélt arról, hogy a már gyakorlatilag kultikusnak számító filmben nyújtott alakításáért mindössze 8000 dolláros honoráriumot kapott, noha maga a produkció 235 millió dollár bevételt termelt.

"Ez akkoriban rengeteg pénz volt. Emlékszem, utána vettem egy használt Thunderbird kocsit, ami úgy 5-6 ezer dollárba kerülhetett. Azt viszont nem tudom, mire ment el a maradék pénz, mert utána egy állatkertben vállaltam munkát” - mondta a színész. 

Az Amerikai pite további folytatásokat is kapott, amelyekért Scott már 5 millió dolláros kifizetésben részesült. Scott nyilatkozata az SAG-AFTRA és WGA sztrájk közepén történt, ahol a színészek és forgatókönyvírók a tisztességtelen fizetés és bánásmód ellen tiltakoznak.

vígjáték

A felnőtté vlálás meghatározó pillanat minden fiatal életében. Jim, Chris, és barátaik nagy döntést hoznak: megfogadják, hogy mire az érettségihez érkeznek, elvesztik... több»