A Marvel Kapitány folytatása, a Marvelek a Marvel Moziverzum (MCU) egyik legalacsonyabb nyitónapját produkálta a kasszáknál Észak-Amerikában. 

A film a nyitónapon 21,5 millió dollárt keresett, alig valamivel többet, mint a negatív rekordot tartó 2008-as A hihetetlen Hulk. Mondani sem kell, hogy ez mennyire jelentős visszaesés elődje 153 millió dolláros nyitóhétvégéjéhez képest. Annak ellenére, hogy a Marvel Studios 2008 óta közel 30 milliárd dolláros bevételt ért el, most komoly kihívásokkal kell szembenézniük.

Az elemzők számítottak arra, hogy a film gyengén fog kezdeni, és már jó előre megjósolták a bukást, a Marvel pedig talán még időben kapcsolt, ugyanis egy új stratégiát jelentettek be a közelmúltban, melytől minden bizonnyal azt várják, hogy visszaálljon a Marvel utóbbi években megtépázott renoméja.

A Marvelek, mely már a hazai mozikban is látható, a kritikusoktól 62 százalékos értékelést kapott a RottenTomatoes-on, míg a mafabon a hazai nézők 65 százalékra értékelték.

58 Marvelek  (2023)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»