Guy Ritchie már a következő nagy dobására készül, idén jön az Fortune hadművelet - A nagy átverés.

Idén tavasszal kerül a mozikba Guy Ritchie új filmje, melynek ismét Jason Statham alakítja a főszerepét. Hogy mennyire lesz ütős a film, azt még em tudjuk megmondani, de a produkció másik sztárja, Aubrey Plaza ígéretesen fogalmazott a forgatás megkezdése előtt, és ahogy azt már tőle megszokhatták a rajongók, nem fukarkodott a kemény szavakkal:

“Alig várom, hogy elkezdjük a munkálatokat. Remélem, hogy végre egy menő CIA ügynököt alakíthatok, hiszen nincs is menőbb Jason Stathamnél, én pedig eljövök érte. Jobb, ha résen lesz, mert el fogom pusztítani őt, ezt pedig imádni fogja” - jegyezte meg a színésznő.

Az Fortune hadművelet - A nagy átverés története szerint Statham egy Orson Fortune nevű MI6 ügynököt alakít majd, aki egy CIA ügynökkel karöltve próbálja meg megakadályozni, hogy a feketepiacra kerüljön egy olyan technológia, amely teljesen felboríthatja a világ rendjét.

Statham és film rendezője, Ritchie számos sikres produkción dolgozott együtt, ezek közé tartozik a Revolver, a Blöff, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a tavaly bemutatott Egy igazán dühös ember is.

A film a közelmúltban már kapott egy előzetest, amit idelent mutatunk, a fenti galériában pedig találsz néhány jelenetfotót is.

akció | thriller | vígjáték

Orson Fortune MI6 ügynök élete egyik legveszélyesebb küldtesével néz szembe, amikor megbízást kap, hogy felkutasson egy új technológiát, amely teljesen megváltoztathaja a... több»