Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
3
Videók
Revolver
 
hsanya182   2015. 09. 09.

Nagyon bölcs film, mely túlmutat a történetén! A bennünk lévő elme nagyon remek megvilágítása mely e történet fogságában játszik az egóval. Értékes eszmei mondanivalója van saját emberi belsőnkről. A film egyben szórakoztató, egyben tanító jellegű is, néhol már túlzottan elvont avag zavarosan művészi! A világ melyben önmagunkat találjuk, avagy egy film az EGÓ-ról :)

 
jake_green   2018. 02. 16.

Minden idők legjobb Guy Richie filmje! Statham és Liotta -nak is a legnagyobb alakítása! Nekem a top3-ban szerepel. Bármennyiszer újra tudom ezt a filmet úgy nézni, hogy nem unom meg! Zseniális rendezés, forgatókönyv és kiváló monológok+szerepek!


 
Faarkaas   2015. 10. 30.

Jason Stathamre szabott film, nagyon fekszik neki a karakter. Meggyőzően, hitelesen alakít. Igazi akciófilm érdekes sztorival. Pörgős, cselekményes.Érdemes megnézni!

 
Nem jelenteném ki, hogy túl nagy falat volt ez neki, ugyanis részben a rutin, részben a hatalmas ambíció hátán evickélve egész jól működik az alkotás, ugyanakkor úgy tűnik, magának a rendezőnek is legalább olyan éles volt ez a váltás, mint nézőinek. több»

A film összbevétele 75 420 dollár volt (imdb.com).

 

A legnagyobb ellenség ott fog elrejtőzni, ahol a legkevésbé keresnéd. Julius Ceasar - i. e. 75 Az egyetlen mód, hogy okosabb legyél az, ha okosabb ellenféllel játszol. A sakk alapítói - 1885 Az üzletkötés első szabálya: Óvd a befektetésed! Bankárok etikettje - 1775 A harc nem halasztható el, csak késleltethető az ellenség javára. Niccolo Macchiavelli - 1502

(kispista5)
 

Guy Ritchie rendező 3. olyan filmje, melynek középpontjàban a szervezett bűnözés, bűnözők àllnak.

(Bogi87)
 

6,8 millió amerikai dollárból valósult meg a film.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.