Elhunyt a veterán színésznő, Josephine Tewson

91 éves korában elhunyt Josephine Tewson színésznő.

Halálának hírét ügynöke, Jean Diamond közölte a nyilvánossággal. Josephine Tewson legismertebb szerepe a Keeping Up Appearances című sitcomban látható, amelyben Elizabeth-et, Hyacinth Bucket ideges szomszédját alakította.

További ismert alakításai a Lewis – Az oxfordi nyomozó, a Kisvárosi gyilkosságok és a A sátán kutyája című produkciókban láthatók.

Pályafutása során olyan elismert komikusokkal dolgozott együtt, mint Charlie Drake, Dick Emery, Bob Monkhouse és Kenneth Williams és Ronnie Barker. Josephine Tewson utolsó alakítása a nagysikerű Doktorok című szériához köthető.

A színésznő az észak-londoni Denville Hallban, egy színészek és a szórakoztatóipar más tagjainak otthona számára fenntartott idősek otthonában hunyt el. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Josephine Tewson

Josephine Tewson

szül. 1931. 02. 26. - elhunyt 2022. 08. 18.
Hampstead, Egyesült Királyság
Josephine Ann Tewson 1931. február 26-án született Hampstead, Egyesült Királyságban. Édesanyja Kate Tewson, ápolónő, édesapja pedig hivatásos zenész volt. Hogy színészi álmait valóra váltsa, Londonban a Royal Academy of Dramatic Art Drámaiskolában tanult, ahol 1952-ben végzett. Az angol színésznő először egy epizódszerepet... több»