Lassan tényleg ott tartunk, hogy több az új jelölt James Bond szerepére, mint ahányan eddig ténylegesen eljátszhatták a titkosügynököt. Amióta tudni, hogy Daniel Craig az ötödik filmjével leköszön, szinte minden napra jut egy tipp, pletyka, találgatás, hír, szóbeszéd arról, hogy ki lehet az utódja. Vannak egészen életképes ötletek és első hallásra egészen hihetetlenek is.

Volt már szó róla, hogy a történelem során először színesbőrű 007-est köszönthessünk Idris Elba személyében. De egyesek még tovább mennének, és mindjárt női ügynököt faragnának James Bondból. Ennél valamivel földhözragadtabb elképzelés Tom Hardy vagy Henry Cavill szerepvállalása.

Mára is jut egy új név, amely ismét inkább a nem túl valószínű kategóriába esik. És úgy tűnik, ezzel ő maga is tisztában van. Az új arc, akit egyes források szóba hoztak James Bonddal, a tökéletesen nem James Bondos megjelenésű Harry Styles.

Az énekest a legtöbben a One Direction fiúbanda kapcsán ismerik, de két egyirányú nóta között már kikacsintott egyszer a mozik világa felé is. Szerepelt a Dunkirkben, de ennél sokkal több színészi tapasztalatot nem is igen tud felmutatni.

Nemrégiben egy interjú során meg is kérdezték a lehetőségről, miszerint lenne-e ő a következő James Bond. Természetesen neki is gyermekkori álma valósulna meg ezzel, de válaszával igazából egy picit el is ütötte a dolgot: „Ezeket a filmeket nézve nőttem fel. Imádtam, amikor gyerek voltam. Szóval szerintem ez egy picit mindenkinek az álma lenne, nem igaz?”

A jelek szerint Harry Styles sem érzi még teljesen késznek magát a szerepre, ami mindenképpen érett gondolkodásra vall. De még bőven van ideje tapasztalatot szerezni.