Ez a reklámfilm lenne Johnny Depp nagy visszatérése? (videó)

Johnny Depp mögött nehéz évek állnak a korábbi feleségével kapcsolatos botránya miatt, kitették a Legendás állatok és megfigyelésük 3-ból, és jó eséllyel Jack Sparrow-ként sem láthatjuk újra, de egy ez az új reklámfilm talán már a fényt jelenti az alagút végén.

Johnny Depp szerepet kapott a Dior legújabb reklámfilmjében, melyben az üzletlánc Sauvage parfümjének atyjával beszélget kezében egy gitárral. A hirdetés apropója, hogy a Dior idén ősszel új parfümmel rukkol elő.

A közösségi médiát pedig azonnal el is lepték Depp rajongói, akik mindvégig kitartottak kedvencük mellett, és köszönetet mondtak a Diornak, amiért bevállalták a színész szerepeltetését, még annak ellenére is, hogy a sztár pert vesztett a The Sun magazinnal szemben, mely asszonyverő jelzővel illette. 

Depp mellett legutóbb színésztársa, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka szereplője, Greg Ellis állt ki nyilvánosan (erről itt írtunk bővebben), aki szerint Deppet túlságosan negatív fényben tüntette fel a média az Amber Hearddel való válása során.

A szóban forgó Dior reklámot idelent nézhetitek meg.