Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai (2022)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
35
Képek
7
Videók
Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai

Galéria (35)

Jude Law
Mads Mikkelsen
Eddie Redmayne
Jude Law
Callum Turner
Dan Fogler
Eddie Redmayne
Eddie Redmayne
Jude Law
Jude Law
Richard Coyle
Callum Turner
Eddie Redmayne
Victoria Yeates
Victoria Yeates
Callum Turner
Eddie Redmayne
Maria Fernanda Cândido
Oliver Masucci
Jessica Williams
Callum Turner
Jude Law
Eddie Redmayne
Mads Mikkelsen
William Nadylam
Ezra Miller
Dan Fogler
Jessica Williams
Eddie Redmayne
Callum Turner
Jude Law
Jude Law
Eddie Redmayne
Ezra Miller
Callum Turner
Eddie Redmayne
Callum Turner
Jude Law
Jessica Williams
Eddie Redmayne
Alison Sudol
Dan Fogler
Eddie Redmayne
Jude Law
Dan Fogler

Videók (7)

 
Zsolt Szabó   2022. 10. 15.

legújabb vélemény

1
Fantasy világ

Azért ezt a világot senkinek sem kell bemutatni, mivel már cirka 30 éve szerves része világunknak. Emlékszem, anno mekkora rajongás volt a Harry Potter kiadása körül, megrohamozták a könyvesboltokat a rajongók. Ez a múlt, a jelenben már ez nem annyira fényes, mivel a Warner Bros. a Legendás állatok és megfigyelésük 3.részét is elhozta nekünk, de csalódás keltően. Nálam az idei mozis paletta kihagyhatatlan filmje volt, de még én is jobbra számítottam (nem vagyok egy Harry Potter világ rajongó). De ahogy mondják, ízlések és pofonok. Már a film környékén és forgatása alatt is sok sok botrány volt. Lásd Johnny Deppet lecserélték (pedig szerintem kitűnő Grindewald volt), nem értettem egyet, és Mads Mikkelsen halovány volt, pedig szerintem jó színész. Ott van a másik olyan dolog, hogy Dumbledore professzort itt simán beállították homofóbnak, ami számomra úgy szintén kiverte a biztosítékot, és még sorolhatnánk. Nem csodálkoznák, ha ténylegesen a 4. és az 5. rész már el se készülne, vagy jó ideig jegelnék. Sajnos ez a film csak a nézhető kategória számomra. 6/10

 
fankbringa   2022. 07. 31.

a nap véleménye

0
A titkok útvesztője

Ez egy olyan film volt, amit nagyon vártunk. A Harry Potter világ ráadás filmje. A helyzet az, hogy sok csalódást hozott. Ami pozitív, hogy a látványvilág, a grafika, a jelmez, díszlet mind kiváló. A gyerekeknek viszonylag tetszett, ezért kapott 3 cs... teljes kritika»

 
Harper   2022. 04. 19.

13
A legunalmasabb film, amit az elmúlt években láttam

Ritkaság ha én kijövök egy mozi-filmről, mert ahhoz már rettenetesen unalmasnak és színvonaltalannak kell lennie a produkciónak, de a Legendás állatok 3-nak sikerült elérnie ezt a szintet. A legelső epizód elment kategória volt számomra, mert abban még akadtak szórakoztató elemek és a rendezés sem volt unalmas. Ám a 2022-es harmadik fejezet hihetetlenül gáz: a történetnek se füle se farka, a cselekmény pedig annyira értelmetlenül uncsi, hogy kb a 60.percnél még be is aludtam rajta. Számomra ez a film volt a mélypont az elmúlt egy év filmes terméséből. Nézhetetlen szint, max 15% -ot kaphat.

 
Gábor390920   2022. 04. 16.

a nap véleménye

2
Folytatódhat a varázslat (?)

A Legendás állatok és megfigyelésük 2016-ban tovább bővítette a Varázslóvilágot, amelyet az ezredfordulón megismerhettünk J. K. Rowlingnak köszönhetően. A Harry Potter-filmek után az 1900-as évek első felében találjuk magunkat, ahol a legendás állato... teljes kritika»

 
MoviesChris   2022. 04. 16.

1
Dumbledore titkai

A Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai teljesen más, mint az első két rész. És ez egyáltalán nem baj. Nem mintha nekem az első kettővel nagy bajom lett volna (főleg nem ez elsővel). De ennek a filmnek kifejezetten jól áll, hogy külön... teljes kritika»

 
Tonyka   2022. 04. 14.

2
Fiaskó után merre tovább?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ugyan benne vagyok már a korban, mégsem szégyellem, kedvelem a varázsvilágot. Sok-sok év után pozitívan értékeltem a visszatérést a mágia földjére. Az első rész nagyon kellemes meglepetés volt, mondhatni telitalálat. Nem volt nehéz kihasználni a kiéh... teljes kritika»

 
Coyote Nézhetetlen  2022. 04. 19.

3
Gagyi és uncsi

Társasággal mentünk négyesben erre a filmre, a legfiatalabb köztünk 25, a legidősebb 48 éves volt. (Azaz most is ennyi idősek. :)) Ami a lényeg: egyszerre untuk meg az egészet kábé a film felénél. Kijöttünk és egyszerre is lélegeztünk fel. Ennél unalmasabb összevisszaságot még egyikünk sem látott. Szerintem csak a nagyon fiataloknak és a nagyon infantilis beállítottságú,nagyon egyszerű gondolkodású rajongóknak jöhet ez be. Mások esetébe elképzelni sem tudom, hogyan nem találhatták unalmasnak. Nagy kár volt kidobni rá a jegy árát. Nálam értékelhetetlen és nézhetetlen kategória.

1

A film 454 675 887 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 254 633 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Ezra Miller körüli botrányok, valamint J. K. Rowling transz-ellenes kijelentései tovább csorbították a Legendás állatok-sorozat megítélését.

(Gábor390920 )
 

A maga 2 óra 22 percével ez lesz a leghosszabb Legendás állatok-film.

(hp)
 

A produkciót az eredeti Harry Potter-filmekben Hermione Grangert alakító Emma Watson harminckettedik születésnapján mutatták be.

(csd)
 

Johnny Deppet a Warner Bros. stúdió azután menesztette a produkciótól, miután a színész pert vesztett a The Sun napilappal szemben, amelyben Deppet "asszonyverőnek" titulálták.

(csd)
 

A filmet az eredeti tervek szerint 2021. november tizenkettedikén mutatták volna be, Johnny Depp menesztése, illetve a koronavírus-járvány következtében történő leállások miatt azonban elhalasztották a munkálatokat és a film premierjét.

(csd)
 
A Legendás állatok-sorozat harmadik részében a botrányt botrányra halmozó Johnny Depp helyett már Mads Mikkelsen alakítja a sötét varázslót, Gellert Grindelwaldot, aki a varázsvilág vezetésére tör, mindezt pedig demagógiával, hangzatos üzenetekkel és erőszakkal akarja elérni. Ismerős valahonnan? több»