Ez az akciófilm a világ legnézettebb filmje jelenleg, még DiCaprio új moziját is lenyomta

A Comscore vasárnap közzétett becslése alapján a Lokesh Kanagaraj rendezésében készült Leo: Bloody Sweet gyakorlatilag megrengette a pénztárakat.

A film az elmúlt hétvégén 31,2 millió dollár bevételt húzott be globálisan, ezzel pedig a harmadik helyen végzett a bevételi listán. Szintén ezen a hétvégén debütált Martin Scorsese legújabb filmje, a Megfojtott virágok, amely 44 millió dollárral zárt, a dobogó második helyén pedig Taylor Swift koncertflilmje, a The Eras Tour végzett 41,5 millió dollárral.

A Leo abból a szempontból is izgalmas, hogy David Cronenberg Erőszakos múlt című filmje előtt kíván tisztelegni. A Leo története egy kávézótulajdonosról szól, akit rövidesen utolér erőszakos múltja.

Az amerikai mozikba a Prathyangira Cinemas forgalamzása jóvoltából jutott el a produkció, ahol 2,1 millió dollárt “kalapozott össze”. Az Egyesült Királyságban és Írországban az Ahimsa Entertainment forgalmazásában került a mozikba, ahol 1,3 millió dollár bevételt hozott.

akció | dráma | krimi

Parthiban egy szelíd modorú kávézótulajdonos Kasmírban, aki ártalmatlanít egy gyilkos gengszterbandát, és egy drogkartell figyelmét is felkelti, azt állítva, hogy valaha... több»