Az Art Basel Miami Beach kedden nyitotta meg kapuit a VIP vendégek, a legnagyobb gyűjtők és a művészeti világ nagyjai előtt, amelyen Leonardo DiCaprio is megjelent.

A színészt sikerült kiszúrni, amint egy festményt tanulmányoz, amelyen egy furcsa jelenet látható. A képen egy férfi látható, akinek egy démon ült az ölébe, illetve mögöttük másik démoni teremtmény látható.

DiCaprio az eseményen meglehetősen visszafogott öltözékben jelent meg, így persze nem is tűnt ki igazán a közönség soraiból, a festményről készült fotót mindenesetre a fenti galériánkban megtekinthetitek.

A színészről egyébként köztudott, hogy ő maga is gyűjtő, így a korábbi hírek szerint Egon Schiele, Pablo Picasso és Takashi Murakami alkotásaiból is megtalálható a tulajdonában. A 20. évét rekordszámú, 282 galériával ünneplő vásáron kedden olyan további sztárok és topgyűjtők is megjelentek, mint Sylvester Stallone, Martha Stewart, James Goldstein, Firyal jordán hercegnő, Laurie Tisch, Beth Rudin DeWoody és Amar'e Stoudemire, a Knicks egykori játékosa.

Leonardo DiCaprio egyébként a jövőben a Martin Scorsese rendezésében készülő Killers of the Flower Moon filmben lesz látható.