Folytatást kap az 1987-es Robotzsaru

Alig telt el négy év a rebootolt Robotzsaru óta, Hollywood újból nekivág a franchise felélesztésének, ráadásul az 1987-es eredeti forgatókönyvírójával a fedélzeten.

A 2014-es Robotzsaru reboot nem váltotta be a vele szemben támasztott elvárásokat, Hollywood azonban nem adott több időt a karakternek, és már fejlesztik a franchise soron következő filmjét.

A hír az 1987-es klasszikus akciófilm társ-forgatókönyvírója, Edward Neumeier kotyogta el a  Zeitgeist Magazine-nak adott interjújában, melyből az is kiderült, hogy az MGM vette szárnyai alá a projektet.

"Nem mondhatok még túl sokat. Jópár Robotzsaru film van, és a nemrég született egy remake is, ez az új azonban visszatérés lesz az eredetihez, melyet mindannyian szeretünk, és szeretnénk folytatni. Old-school dolog lesz, valójában az első film folytatása, legalábbis én így tekintek rá"- árulta el.

Nem először hallunk hasonlóról, gyakorlatilag James Cameron is ezt tervezi a Terminátorral, ignorálva az összes folytatást az Az ítélet napja óta. Hogy ez mennyire működőképes recept, még nem derült ki, de úgy tűnik, az MGM-nek megtetszett az ötlet.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor kerülhet a mozikba a legújabb Robotzsaru-film.