Gyászhír: Egy nappal a születésnapja után hunyt el a Dallas és az Ollókezű Edward színésze, Peter Palmer

90 éves korában elhunyt a Li’l Abner című legendás Broadway musical sztárja, Peter Palmer.

Egy nappal a 90. születésnapja után elhunyt Peter Palmer. A gyászhírt fia, Steven Palmer jelentette be a Facebookon. A halál okát nem hozta nyilvánosságra.

“Családként tudtuk, hogy ez be fog következni, ezért egy csodálatos ünnepséget tartottunk a hétvégén a születésnapján” - írja Steven Palmer. “Élvezte, hogy gyermekei, unkái, unokahúgai és unokaöccsei, barátai és a rokonság együtt ünnepli. Hiányozni fogsz, apus.”

Palmer már fiatal korában kitűnt a tehetségével és az énekhangjával, focizott, de a sportesemények előtt gyakran ő is énekelte a himnuszt. 

Ő alakította a Li'l Abner című Broadway musical főszerepét, melyből a főszereplésével egy egész estés film is készült 1959-ben.

Karrierje során számtalan televíziós sorozatban tűnt fel, beleértve az eredeti Charlie angyalait, a M.A.S.H.-t, a Dallast, valamint mellékszerepben Tim Burton kultfilmjében, az Ollókezű Edwardban is láthattuk.

Nyugodjék békében!

#1
Peter Palmer

Peter Palmer

szül. 1931. 09. 20. - elhunyt 2021. 09. 21.
Milwaukee, Wisconsin, Egyesült Államok
Peter Palmer amerikai musical színész már fiatal korában kitűnt a tehetségével és az énekhangjával, focizott, de a sportesemények előtt gyakran ő is énekelhet a himnuszt. Ő alakította a Li'l Abner című Broadway musical főszerepét, melyből a főszereplésével egy egész estés film is készült 1959-ben. Karrierje során számtalan... több»