Robert Downey Jr. és 11 éves fia, Exton lesznek az HBO Max Downey's Dream Cars című valóságshow-jának szereplői, amelyhez frissen érkezett egy előzetes is.

Downey Jr. köztudottan rajong az autókért, most pedig egy olyan műsort készített, amelyben szakemberek segítségével igazi veterán és klasszikus járműveket restaurál környezetbarát módon.

A műsorban kisfia is részt vesz, aki szemmel láthatóan azért is van jelen, hogy egy kissé visszafogja édesapját, ha annak túlságosan is elszabadulna az egója. “Biztos, hogy ő a megfelelő ember a műsorvezetésre?” - teszi fel a kérdést humorosan Exton az egyik vágásban.

Downey's Dream Cars műsorban igazi különlegességeket láthatunk majd a hatvanas és hetvenes évekből, amelyek szinte egytől egytől egyig a színész gyűjteményét képezik, amelyek Downey Jr. elmondása szerint túl értékesek és szépek ahhoz, hogy egy dilettáns nyúljon hozzájuk a felújításukat illetően.

A Downey's Dream Cars júniustól lesz elérhető az HBO Maxon.

dokumentum

Robert Downey Jr. és egy szakértői csapat azon dolgozik, hogy hat klasszikus autót restauráljanak Robert saját gyűjteményéből, miközben megpróbálják környezetbarátabbá tenni... több»


Szereplők: Robert Downey Jr.