A Harry Potter franchise-t valahogy életben kellett tartani a mozikban is, így született meg a kvázi előzménytörténetnek is tekinthető Legendás állatok és megfigyelésük trilógia. Pontosabban eddig csak az első két epizód, a harmadik forgatását viszont kettévágta a koronavírus. De hamarosan újra munkába állhatnak a sztárok, köztük Dan Fogler is, aki a jelek szerint már nem ugyanaz, mint az első két filmben volt.

Dan Fogler játssza Jacob Kowalskit, a történet legfontosabb nem varázsló szereplőjét, aki eredetileg teljesen véletlenül csöppen bele a Gellert Grindelwald elleni küzdelem kellős közepébe. A színész karrierje kezdete óta épít testes megjelenésére, lényegében a védjegyévé vált a külseje. Ám a legutóbbi interjújából kiderült, hogy évek óta dolgozik, hogy ezen változtasson.

Dan Fogler műsorában adott interjút, amelyben beszélt az életmódváltásáról. Elmondása szerint a legsúlyosabb állapotban az első Legendás állatok és megfigyelésük mozi forgatásakor volt. Ekkor kezdett el dolgozni az étrendjén, hogy faragjon a tömegéből. Az elmúlt négy évben teljesen átalakította az étrendjét, lemondott a feldolgozott élelmiszerekről. Ezzel pedig négy év alatt nem kevesebb, mint 45 kilótól szabadult meg.

Ez meg is fog látszani a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai-ban is, bár azt egyelőre nem tudni, hogy mikor folytathatják a forgatást. A dolgot hátráltathatja a vírus mellett az is, hogy a hírek szerint a történetért felelős J. K. Rowling, a főgonoszt alakító Johnny Depp és Ezra Miller körül is voltak nem kis botrányok az elmúlt időszakban, ami alaposan megtépázta mindannyiuk rajongótáborát.