A klasszikus vígjáték-franchise régóta várt folytatása, a Beverly Hills-i zsaru 4 már készül, a Deadline forrásai szerint Taylour Paige és Joseph Gordon-Levitt csatlakozott a sorozat sztárjához, Eddie Murphy-hez a Netflix új címet kapott Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmjében.

A folytatás forgatása már folyamatban van, a rendező Mark Molloy. Murphy visszatér Axel Foley szerepében, és Jerry Bruckheimerrel és Chad Omannal, közösen a film producere is lesz. A forgatókönyvet Will Beall írta.

A franchise 2019 telén költözött a Paramounttól a Netflixhez, és a detroiti zsaru, Foley kalandjait követi, aki először az 1984-es kasszasikerben tűnt fel, amely Beverly Hillsbe követte őt, hogy megoldja egy barátja gyilkosságát. A film az év egyik legnagyobb slágere lett, és megszilárdította Murphy filmsztár státuszát. A filmet két folytatás követte, 1987-ben és 1994-ben.

Gordon-Levitt a világjárványig visszamenőleg is elfoglalt volt, amikor is több filmje is elbukott, köztük a népszerű Netflix akciófilm, a Project Power: A por ereje és az Oscar-jelölt A chicagói 7-ek tárgyalása című film. Az elmúlt évben Gordon-Levitt a tévés és filmes fronton is elfoglalt maradt, kezdve a Showtime sorozatával, a Super Pumped: The Battle for Uber című filmmel, ahol az Uber alapítóját, Travis Kalanickot alakította. Legközelebb a Disney Pinokkiójában Jiminy Cricket hangját fogja megszólaltatni. Nemrég fejezte be a Providence című dráma forgatását Lily James oldalán.

Az A24 Zola - Egy eszelős hétvége című képregényfilmben játszott áttörő szerepe után Paige keresett sztár, és máris sűrű 2022-t tudhat maga mögött. Legutóbb a Sundance-en bemutatott Lena Dunham-filmben, a Sharp Stickben, valamint a Hirtelen 70 című alkotásban láthattuk, és több filmje is készül, köztük a The Toxic Avenger rebootja Peter Dinklage oldalán.

Ha addig is szívesen újranéznéd Axel Foley kalandjait, kedvcsinálónak itt az első film, amivel a karakter belopta magát az akcióvígjátékok szerelmeseinek szívébe:

akció | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

Axel Foley (Eddie Murphy), a detroiti zsaru örömmel veszi barátja, Mikey Tandino (James Russo) látogatását Kaliforniából. Sajnos Axel nem tud sokáig örülni a helyzetnek, ugyanis... több»