A Sony kitűzte a legsikeresebb filmje folytatásának premierjét, de vajon helyet tud állni a film a Star Wars IX-cel szemben?

A Sony rendkívül magabiztos a Jumanji - A következő szint-t illetően, ugyanis minden bizonnyal az adott év legnagyobb várakozást megelőző filmjével, a Star Wars IX-cel egyidőben mutatja be Dwayne Johnson filmjét.

A magabiztosság persze egyfelől érthető, ugyanis a Sony egyetlen korábbi filmje sem kaszált akkora összeget, mint a tavaly év végén bemutatott Jumanji: Vár a dzsungel, számszerűen, 956 millió dollárt. A film hetekig vezette a bevételi toplistákat, és még három hónappal a bemutatása után is műsoron volt a tengerentúlon.

A folytatásra pedig nem is kell sokat várnunk, ugyanis a film 2019. Karácsonyán kerül majd a mozikba, és a főszereplőkön kívül (Dwayne JohnsonJack BlackKevin Hart,, Karen Gillan) gyakorlatilag a teljes stáb visszatér forgatókönyvíróstul, rendezőstül. A direktori szék kapcsán tehát a Sony ismét bizalmat szavazott Jake Kasdannek, és afelől sincsenek kétségeink, hogy a második részt még legalább egy epizód fogja követni.