Új sorozat érkezik az Amazon Prime-ra, ráadásul nem is tűnik rossznak! Az ördög órája borzongósnak ígérkező sztorival kecsegtet, nézzük, mit lehet tudni róla!

Miről szól?

Az ördög órája főhőse Lucy, aki szociális munkásként dolgozik. Egy idő után feltűnik neki, hogy minden éjjel rémálmai vannak és minden éjjel pontban hajnali 3:33-kor felriad. Ezt az időszakot a népi hagyomány az ördög órájának nevezi. Lucynek van egy hétéves kisfia is, akinek valamilyen mentális gondja lehet, mert nem beszél és nem mosolyog. Emellett titokzatos gyilkosságok is borzolják majd a kedélyeket.

Kiket láthatunk?

A sorozat főhősét, Lucyt Jessica Raine alakítja majd, míg mellette feltűnik egy titokzatos fickó szerepében Peter Capaldi is. Rajtuk kívül olyan színészeket láthatunk a sorozatban, mint Meera Syal, Barbara Marten, Tom Ashley, Nikesh Patel, Phil Dunster vagy Ramanique Ahluwalia.

Kiknek köszönhetjük?

Az ördög órája sorozat forgatókönyvét Tom Moran írta. A rendezői széket Johnny Allan és Isabelle Sieb foglalta el. A produceri feladatokat Steven Moffat és Sue Vertue látták el.