A Rozsomák visszatért, Hugh Jackman újra edzőterembe vonul, hogy ismét a szeretett X-Men karakter izmos testalkatát viselje.

Mostanra megerősítést nyert, hogy Jackman újra eljátssza Rozsomák szerepét a közelgő Deadpool & Rozsomák -ban - ez a bejelentés hatalmas meglepetésként érte a Marvel-rajongókat, a színész pedig most az Instagramon osztott meg egy képeket a felkészüléséről.

Hugh Jackman több mint két évtizeddel ezelőtt játszotta el először Rozsomák/Farkas szerepét az első X-Men filmben, az X-Men - A kívülállókban. Bár a színészt dicsérték az alakításáért, Jackman azóta elárulta, hogy mindössze néhány hete volt a felkészülésre. Ezért van az, hogy a fizikuma sokkal kevésbé lenyűgöző, mint amilyen a későbbiekben lett. Jackman mostanra már többször is eljátszotta a szerepet, és minden egyes alkalommal kemény munkát fektetett abba, hogy a Marvel szuperhősét élőben is életre keltse, a színész pedig gyakran vezeti a legnagyobb fizikai átalakulások listáját.

Nyilvánvalóan Jackman folytatni szeretné ezt az örökséget, az 53 éves színész a közösségi médiában mutatta meg erőfeszítéseit egy sztoriban, amely a következő felirat mellett jelent meg: "És így kezdődik".

A leleplezés, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomákként a Deadpool 3-ban, a múlt héten derült ki váratlanul, amikor Ryan Reynolds hirtelen megosztott egy videót a Twitteren. Egy videót, amely "megtörte az internetet", ahogy mondani szokták. Azóta Reynolds és Jackman együtt jelentek meg, hogy válaszoljanak azokra a kérdésekre, amelyek arra vonatkoztak, hogyan tér vissza Rozsomák, és hogy ez hatással lesz-e a 2017-es Logan - Farkasban bemutatott szurokfekete fináléjára.

"Kérdéseid vannak" - kezdi Reynolds - "Igen, rengeteg kérdésem volt" - teszi hozzá Jackman - "De megnyugodhatsz, most rögtön válaszolunk rájuk."

"Mint például, hogyan élhet Rozsomák a Logan után?" - folytatja Jackman. "A Logan 2029-ben játszódik. Teljesen különálló dolog. Logan meghalt a Loganban. Ehhez nem nyúlunk hozzá" - mondja Reynolds olyan bizonyossággal, ami kétségtelenül megkönnyebbülés a Logan-rajongóknak.

Miután felidézik, hogy mi fog következni (valójában nem hallunk semmit, mivel a Wham 1984-es Wake Me Up Before You Go-Go című vidám slágere egy nagy Deadpool-stílusú trollmozdulatot ad elő), a két színész eljátssza a Deadpool és Wolverine közötti harcot. "Köszönöm, Kevin Feige" - zárja Reynolds, Jackman pedig hozzáteszi: "Szeretlek, Kevin Feige". Köszönöm, MCU".

Bár a Deadpool 3 cselekménye egyelőre nincs megerősítve, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a hármas számú folytatásban Rozsomák és Deadpool egy autós kirándulást tesz majd. Valami, amit Ryan Reynolds látszólag már tavaly elárult.

A Deadpool alkotója, Rob Liefeld azóta elárulta, hogy szerinte is ez fog történni, amikor a páros 2024-ben egyesíti erőit. "Bing Crosby/Bob Hope, úti képek. Úgy érzem, ez lesz az, amit kapunk" - mondta a képregénylegenda - "Vagy talán inkább olyan lesz, mint a Butch Cassidy és a Sundance kölyök. A Sundance kölyök komolyabb volt, Butch Cassidy pedig inkább szélhámos. És talán inkább olyan, mint a Halálos fegyver, Danny Glover és Mel Gibson. De valahol ezek között a modellek között, amiket az előbb mondtam. Bing és Bob; Butch és Sundance; Newman/Redford; Hugh és Ryan. Ez egy szörnyeteg lesz."

A Shawn Levy által rendezett, Rhett Reese és Paul Wernick által írt, Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készült Deadpool 3. a tervek szerint 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.