Igen, ő ott tényleg Robert Downey Jr. kék hajjal! (videó)

Ha filmsztárokkal kapcsolatos hírekről van szó, Robert Downey Jr. talán minden idők csúcstartója abban, hogy olyan címlapokon szerepeljen, amelyekről hónapokig beszélnek.

Pályakezdő éveitől, nehezebb napjain át, egészen a Marvel Moziverzumban való feltámadásáig, mint a mára ikonikussá vált Tony Stark/A vasember, Robert Downey Jr. tudja, hogy kell nagy port kavarni. A Trópusi vihar színésze a közösségi médiában nemrégiben egy kicsit más oldalát mutatta meg, aminek hatására néhány rajongó értetlenül kapta fel a fejét.

2022. június 5-én Robert Downey Jr. egy rövid videót tett közzé a Twitteren és az Instagramon, hogy gratuláljon a Malibu Little League baseballcsapat tagjainak az AAA bajnokság megnyeréséhez. Downey fia a Dodgersben játszik, és a videón látható, amint fel-alá ugrál többi csapattársával együtt. A videó egy pontján Downey maga felé fordítja a kamerát és felemeli a hüvelykujját, miközben a csapat izgatottan éljenez. Ami miatt azonban vírusként terjedt el a videó, annak az az oka, hogy Downey egy nagyon rövid, kék buzzcut stílusú frizurát visel.

A csapat edzőinek megköszönve a jól végzett munkát, Robert Downey Jr. megmutatta új frizuráját, valamint egy közös fotót is készített feleségével, Susannal. A kék szín viselésének egyik lehetséges oka, hogy a színész szolidaritást akart vállalni fia baseballcsapatával, mivel a Dodgers hivatalos színe a kék.

A rajongók így reagáltak a Twitteren a színész új frizurájára: "Imádom a kék hajat!!! Elektromos", "Vasemberből Acélember lett". Mondanunk sem kell, úgy tűnik, Downey rajongói megkedvelték a színész kék haját.

Miután Robert Downey Jr. és családja számára véget ért az ünneplés, úgy tűnik, hogy az Oscar-jelölt színésznek a belátható jövőben igen sok dolga lesz. Miután visszavonult a Marvel Moziverzumból, Downey visszatér a Sherlock Holmes-gyökereihez, és a sikeres franchise harmadik részében játssza el újra a hóbortos zsenit. A forgatás előkészületei már zajlanak és az is biztos, hogy Jude Law is magára ölti még egyszer Dr. Watson karakterét. A Deadline tavaly számolt be arról, hogy Downey csatlakozott Christopher Nolan közelgő, 2023 júliusában mozikba kerülő Oppenheimer című eposzának szereplőgárdájához, Cillian Murphy, Florence Pugh, Jack Quaid, Emily Blunt és Matt Damon mellett. Downey emellett újra együtt dolgozik majd a Durr, durr és csók és a Vasember 3 munkatársával, Shane Blackkel a Play Dirty című új bűnügyi drámában, amely Donald E. Westlake Parker-regényein alapul. A Play Dirty egyelőre még csak az előkészületeknél tart, és nagyon keveset tudni a film szereplőgárdájáról.