Így festene az AZ sztájra Jokerként (kép)A kép forrása: HeroicHollywood

Robert Pattinson castingolása után a készülő Batman filmben, alighanem a rajongók többségében már fel is merült a kérdés, ki alakítja majd Jokert.

Joaquin Phoenix személye sajnos nem jöhet számításba, hiszen a Todd Phillips-féle Joker filmet önálló filmalkotásként szerették volna kezelni a készítők már a kezdetektől fogva.Jared Leto Jokere pedig szintén kizárható, hiszen igencsak furán festene Ben Affleck Batmanjének nemezisét Pattinsonéval szembe állítani.

Noha Matt Reeves egyáltalán nem kapkodja el a film előkészületeit. úgy tűnik, hogy a legelszántabb rajongók már most megpróbálnak előre gondolkodni egy picit, így frissen érkezett is egy vizuál arról, miként is festene az Azból ismert Pennywise bohócot alakító Bill Skarsgård Jokerként.

Talán nincs is mit túlságosan hozzáfűzni, az eredmény önmagáért beszél, a The Batmanre azonban még várniuk kell egy picit a rajongóknak, hiszen a film csupán 2021-ben kerül majd a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“You know what they say bats...Madness is the real emergency exit for life...Hehe.” I was asked to do a joker edit not too long ago so here’s my quick little take on Bill Skarsgard (the guy who played pennywise) as The Joker. I think he’s be perfect for Robert Pattinson’s Batman. I’d like for this Joker to be fascinated by a guy dressed up as a bat, and would only have fun by tormenting that bat. I hope he’s a lot more Arkham Joker in terms of personality compared to the other live action Jokers, all of which I love except for a certain version. ???? - - - - - #thejoker #joker2019 #it #pennywise#gotham #batman #cameronmonaghan #dc #billskarsgard #itchapter2 #robertpattinson#batmanvillains #batmanarkhamknight #jokeredit #mrj #batmantheanimatedseries #BTAS #toddphillips #joaquinphoenix #joaquinphoenixjoker #jacknichiloson #jacknicholsonjoker #heathledger #heathledgerjoker #threejokers #jokerquotes #jokers #joker #jokerreviews #toddphillips

@ bobby_art által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2019, időpont: 9:57 (PDT időzóna szerint)