Íme az első vélemények a Zsivány Egyesről

A Twittert elárasztották a Star Wars első antológiafilmjének értékelései.

A Disney kérésére (utasítására) az első kritikák csak kedden futnak be, a Twitteren már megjelentek a spoilermentes értékelések.

Azok a szerencsések, akiknek vasárnap alkalmuk volt megnézni a Zsivány Egyest, kimagaslóan pozitívan értékelték a Disney második Star Wars produkcióját. Miután kiderült, hogy bizonyos jeleneteket a stábnak újra kellett forgatnia a nyáron, sokan már előre temették a filmet, azonban számos Twitter-bejegyzés szerzője kiemelte, hogy a híresztelések szerint nem tervezett forgatásból semmi nem látszik a vásznon. Sőt, a bejegyzések alapján általános véleményként az fogalmazódott meg, hogy a Zsivány Egyes méltó helyet foglal el a franchise legjobbjai között. De lássuk a jelzőket: "Nagyszerű", "Hatalmas meglepetés", "Kiváló akciófilm", "Felicity Jones tökéletes", "Lenyűgöző", "Óriási szíve van", "Hozza a A Birodalom visszavág színvonalát" és a sort még sokáig folytathatnánk.

Szerencsére a hazai mozizók napokon belül maguk véleményt nyilváníthatnak, ugyanis aZsivány Egyes – Egy Star Wars történet csütörtökön debütál országszerte. 

akció | kaland | sci-fi

Disney+

A raboskodó Jyn Erso-t kiszabadítják a lázadók. Amikor a Jyn megtudja, hogy apját fogva tartja a Birodalom, és arra kényszerítik, hogy építsen meg számukra egy mérhetetlen... több»