Itt a Sötét főnix új előzetese, így ér véget az X-Men franchise?

Megérkezett az X-Men: Sötét Főnix második trailere, mellyel valószínűleg egy hosszú korszak zárul le a franchise történetében.

Hamarosan a mozikban az X-Men: Sötét főnix, melyhez befutott a legfrissebb trailer. A közel három perces kedvcsináló baljós eseményeket vetít előre, és az is hamar kiderül belőle, hogy a címszereplő pokoli erővel rendelkezik, még a többi mutánshoz képest is.

Ha minden igaz, ez a film lesz az eddig 11 produkciót számláló franchise fináléja is, a Fox és a Disney összeolvadása után minden bizonnyal egészen új irányt vesznek majd a dolgok, és abban biztosak lehetünk, hogy a mostani főszereplőket ebben a formában már nem láthatjuk viszont a mozivásznon.

Kíváncsian várjuk, mennyire lesz méltó a Sötét főnix a franchise-hoz, és bár bízunk a legjobbakban, de a filmmel kapcsolatos korábbi hírek (folyamatos halasztás, rengeteg utóforgatás) eddig nem azt sugallták, hogy júniusban minden idők legjobb X-Men filmjét fogjuk ünnepelni.

Szerencsére a produkció körüli problémákból semmi nem látszik az alábbi előzetesben, mely kimondottan ígéretes filmet vetít előre. A rendezői széket Simon Kinberg foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jennifer LawrenceMichael FassbenderJames McAvoyJessica ChastainSophie TurnerEvan Peters és Nicholas Hoult.

A X-Men: Sötét Főnix június 6-án debütál a hazai mozikban. Az új, egyelőre angol nyelvű trailert idelent nézhetitek meg.