Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is nyitott kérdés, hogy ki is veszi át majd a stafétát Daniel Craigtől James Bond szerepét.

A szereposztással kapcsolatban valóban számos esélyes neve felmerült már, a 2017-es Skyfall főcímdaláért Oscar-díjat is nyert Adele viszont egy új jelöltet is bedobott a kalapba, aki mellett nagyon is kiáll.

“Nos, valójában várandós voltam, amikor a Skyfall vokálját készítettem. Szóval a hangom sokkal mélyebb volt, a baba pedig utálta, amikor a magas hangokat énekeltem. Néha még rugdosott is” - mondta az énekesnő a Vouge-nak adott interjúban.

Arra a kérdésre, hogy szerinte ki is lenne a legalkalmasabb a 007-es ügynök eljátszására, Adele meglehetősen izgalmas választ adtott:

“Ez nehéz kérdés. Rengeteg különböző választás volt már. De azt szeretném, ha Jonathan Majors lenne a következő Bond. De nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mivel ő amerikai.”

Az elmúlt években Majors csillaga csakugyan felemelkedőben van, nagyobb ismertséget a Lovecraft Country című sorozattal szerzett, a jövőben pedig a Creed III-ban illetve A Hangya és a Darázs: Kvantumániában lesz látható, amelyben ő alakítja majd az MCU új szupergonoszát, Kangot, a hódítót.

75 Creed III  (2023)

dráma | sportfilm

Miután Adonis Creed (Michael B. Jordan) átvette a hatalmat a bokszvilágban, karrierje és családi élete egyaránt virágzik. Addig, amíg gyermekkori barátja, Damian (Jonathan Majors)... több»