Jared Leto megpróbálta szabotálni a Joker filmet

Hiába készült hónapokon keresztül Joker szerepére annak idején Jared Leto, az Öngyilkos osztagban látott hírhedt DC karakter nem igazán nyerte el a rajongók szívét.

Mint az korábban kiderült, Leto szívesen megismételte volna az alakítását az önálló Joker filmben, és nem is titkolta csalódottságát, hogy végül Joaquin Phoenix kapta a szerepet. A THR magazin legfrissebb értesülései szerint azonban Leto annyira dühös volt a stúdióra, hogy szinte minden szálat megmozgatott, hogy elkaszálják a projektet.

A híresztelések szerint a színész felhívta a Creative Artists Agencynél dolgozó ügynökét, hogy tegyen annak érdekében, hogy a Joker ne készülhessen el, amely ügynökségnél maga Todd Phillips is képviselteti magát.

Mindezeken túlmenően Leto zenei ügynökét, Irving Azoffot is felhívta, hogy eresszen meg néhány hívást a Warner Brothers. stúdió akkor elnöke felé. A hírek szerint azonban minden olyan szándék, amely a Joker elkaszálásra irányult süket fülekre talált mind a stúdiónál mind pedig Azoffnál, így ők ketten nincsenek is már munkakapcsolatban Letoval.

A Joker jelenleg töretlen sikernek örvend a mozikban, a nemzetközi bevételek pedig átlépték a 700 millió dolláros összeget.