88 Macskafogó  (1986)

Számos filmrajongó álma válik valóra szeptember 13-tól: visszatér a mozikba minden idők legjobb magyar rajzfilmjeinek egyike, az 1986-ban készült Macskafogó, melynek díszbemutatójára 5 páros belépőjegy keresi a gazdáját a Pannonia Entertainment és a Mafab.hu jóvoltából?

Csütörtöktől újra a mozikban Ternovszky Béla kultikus animációs filmje, a Macskafogó. A rajzfilmklasszikus 4K minőségben restaurált képpel és digitálisan felújított hanggal kerül újra a vászonra, a Magyar Nemzeti Filmalap - Filmarchívum igazgatóság és a Pannonia Entertainment filmforgalmazó együttműködésében szeptember 13-tól országszerte több mint negyven moziban vetítik.

Légy Te is azon szerencsések egyike, akik premier előtt nézhetik meg a filmet szeptember 12-én 19:00 órától a budapesti Pólus Mozi nagytermében. Ehhez nincs más dolgot, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Melyik évben mutatták be eredetileg a Macskafogót?

A: 1981

B: 1986

C: 1990

Ha megfejtéseket a [email protected] email címre várjuk ma (szeptember 10.) éjfélig. Ha nem vagy biztos a válaszban, ide kattintva találsz segítséget. Mindenesetre érdemes sietni, ugyanis az első öt helyes válaszadó automatikusan megnyeri a páros belépőjegyet.

Sok sikert kívánunk!