Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Macskafogó


(Macskafogó)
Macskafogó

Tartalom

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz. (britex)
 
2016. 08. 05. 21:45 

Nagyon jó mese, megüti a magyar szintet. Mindenképp ajánlani tudom a mai fiatalságnak is.

 
2017. 03. 09. 19:09 

Nem rég láttam, egész érdekes, de nagyon jót mulattam tetszett, aranyos kis rajzfilm.

 
2016. 05. 27. 11:42 

Én szerintem ez a maagyar rajzfilm ami hollywoodi kasszasiker is lehetne. De mivel magyar így nem terjedt el. Nem baj mi élvezzük, és még sok sok generáció fogja élvezni. Nagyon sokszor láttam, és sokáig nem is sejtettem hogy magyar alkotás. Ez bizonyítja mi is tudunk nagyokat alkotni.

 

Teufel egyik szeme helyén nem valami drágakő van, hanem egy biciklis prizma, azaz macskaszem.

(moviewer)
 

A mesét Oscar díjra jelölték.

(Laca92)
 

Grabovszky ruháján a piros kék kompozíció rajta egy G betűvel Supermanre utal.

(Laca92)
Smoking Barrels: Macskafogó (1986)
Jelszó? Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska. Aki ezt nem tudja, az menjen vissza a balettbe ugrálni! Nem hiszem, hogy sokan lennének ilyenek, hiszen a Macskafogó frenetikus szövege, pergő poénjai mára már klasszikussá értek. Sok évvel a bemutatója után is ugyanolyan kiváló szórakozást nyújt ez az abszolút egyedi rajzfilm, mint a bemutatója idején, ezredszer is betegre tudjuk nevetni magunkat rajta, zseniális alkotásról van szó!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.