Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Macskafogó


(Macskafogó)
Macskafogó

Tartalom

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz. (britex)
 
2015. 02. 10. 21:04 

Gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmje. Amint megnéztem újra meg akartam nézni. Ilyen jó magyar rajzfilm azóta sem született. A gyerekeknek mindenképp látnia kell és biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog nekik. Nem egy szokványos számítógépes grafika, de maga a történet magával ragadó.

 
2016. 05. 21. 17:57 

Nagyon jó magyar rajzfilm. Minden korosztály számára bármikor kötelező darab. Nagyon jó a megrajzolása, a sztorija izgalmas és soha nem lankad, végig fordulatos és érdekes. Szerintem az egyik legjobb magyar rajzfilm.

 
2016. 08. 05. 21:45 

Nagyon jó mese, megüti a magyar szintet. Mindenképp ajánlani tudom a mai fiatalságnak is.

 

A film eleji jelenet, amikor kiírják a történéseket, a Csillagok háborúja filmekre utal.

(Bogi87)
 

A volt Szovjetunióban kultuszfilm lett belőle. Egyébként itt Lovuska dlja kosek (Ловушка для кошек) címen vetítették, eredeti zenéjével együtt.

(Bogi87)
 

Lucius Quinctius Cincinnatus, akit a filmben emlegetnek a Kr. e. 5. században, annak is első felében a Római Köztársaság egyik legendás consulja volt.

(Bogi87)
Smoking Barrels: Macskafogó (1986)
Jelszó? Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska. Aki ezt nem tudja, az menjen vissza a balettbe ugrálni! Nem hiszem, hogy sokan lennének ilyenek, hiszen a Macskafogó frenetikus szövege, pergő poénjai mára már klasszikussá értek. Sok évvel a bemutatója után is ugyanolyan kiváló szórakozást nyújt ez az abszolút egyedi rajzfilm, mint a bemutatója idején, ezredszer is betegre tudjuk nevetni magunkat rajta, zseniális alkotásról van szó!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.