Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Macskafogó


(Macskafogó)
Macskafogó

Tartalom

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz. (britex)
 
2016. 08. 05. 21:45 

Nagyon jó mese, megüti a magyar szintet. Mindenképp ajánlani tudom a mai fiatalságnak is.

 
2016. 02. 04. 20:39 

Igazán jó film lett ez. Itt nem tudnék negatívot említeni mert az egész film úgy volt rendben ahogy kitalálták. Lélegzetelállító jelenetek és történet jellemzi a filmet ami teljesen leköti a nézőt.

 
2017. 03. 09. 19:09 

Nem rég láttam, egész érdekes, de nagyon jót mulattam tetszett, aranyos kis rajzfilm.

 

A mesét Oscar díjra jelölték.

(Laca92)
 

Grabovszky ruháján a piros kék kompozíció rajta egy G betűvel Supermanre utal.

(Laca92)
 

Később csináltak a mese alapján képregényt és társasjátékot is.

(Laca92)
Smoking Barrels: Macskafogó (1986)
Jelszó? Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska. Aki ezt nem tudja, az menjen vissza a balettbe ugrálni! Nem hiszem, hogy sokan lennének ilyenek, hiszen a Macskafogó frenetikus szövege, pergő poénjai mára már klasszikussá értek. Sok évvel a bemutatója után is ugyanolyan kiváló szórakozást nyújt ez az abszolút egyedi rajzfilm, mint a bemutatója idején, ezredszer is betegre tudjuk nevetni magunkat rajta, zseniális alkotásról van szó!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.