Közel tíz évvel ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy elkészül a Beetlejuice - Kísértethistória folytatása.

Tim Burton kultikus filmjének főszerepeiben Winona Ryder, Alec Baldwin, Michael Keaton, Geena Davis, Sylvia Sidney, Jeffrey Jones, Catherine O'Hara és Tony Cox láthatók, és bár egyelőre kérdéses, kik is térnek vissza az eredeti szereplőgárdából, egy dolog azonban biztos: Brad Pitt részt vesz a munkálatokban.

A színész a Plan B nevű produkciós cégével száll be a gyártásba, noha egyelőre kérdés, hogy maga Pitt is szerepet vállal a filmben. A forgatókönyvet korábban Seth Grahame-Smith, David Katzenberg és Michael McDowell triója fejlesztették, ám úgy tűnt, hogy ezen a ponton el is akadt a projekt.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a Beetlejuice 2-vel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről. Már csak abban kell reménykedniük a film rajongóinak, nem Keaton mellett maga Tim Burton is visszatér rendezőként.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»