Jön a Godzilla-rebootja, itt az előzetes

A háború utáni Japánban új szörnyűség támad: Godzilla.

Vajon a feldúlt emberek képesek lesznek-e túlélni csapást... és visszavágni? Szóval igen, ez egyfajta reboot. És míg a Legendary a Monsterverse-re koncentrál, egyesítve a Godzilla és a Kong-franchise világát, addig Japánban - ahol a karakter jogait külön-külön birtokolják - a Toho Studios egyfajta újragondoláson dolgozik a filmsorozathoz, amely mindent elindított. És most megvan az első trailer a Godzilla Minus One című újdonsághoz.

De hogyan lehet újraforgatni egy Godzilla-filmet?

Egyszerű, újra kell játszani ugyanazt a történetet: veszünk egy szörnyet, amely Japánra támad a történelem egy nagyon törékeny időszakában, valóságossá tesszük, epikussá, izgalmassá és érzelmileg megterhelővé. A Toho lényegében érzelmileg és pszichológiailag modernizálja a történetet. Nyilvánvaló, hogy a szörny sokkal másképp néz ki, mint a gumiruhás eredeti filmekben, így ebben az értelemben a Toho újragondolásának sok értelme van.

Íme a szinopszis:

Ez az első japán film a 2016-os Shin Gojira óta. A GODZILLA MINUS ONE a háború utáni, már elpusztult Japán története, amely egy új fenyegetéssel néz szembe Godzilla formájában. A filmet Takashi Yamazaki írta és rendezte.

A Godzilla Minus One november 3-án debütál Japánban, majd december 1-jén érkezik az Egyesült Államokba. Az új trailert alább nézheted meg.

akció | dráma | kaland

Godzilla megjelenik a második világháború utáni Japánban, amely mélyponton van, és az országot még nagyobb nyomás alá helyezi. több»