79 Twister  (1996)

Az Universal Pictures-nél komolyan készülnek a következő nagy dobásra, úgy tűnik ugyanis, hogy elkészítik az 1996-ban mozikba került Twister rebootját.

A Variety magazin legfrissebb értesülései szerint ráadásul a stúdió a projekt élére meg is találta az emberét, így jó eséllyel Joseph Kosinski rendezheti majd az újrafeldolgozást. Kosinski egyébként jelenleg a Top Gun 2: Maverick utómunkálatain dolgozik, és bár ő maga egyelőre nem erősítette meg a hírt, egy ilyen ajánlatra valószínűleg nem mond majd nemet.

Az eredeti Twister főszerepében Helen Hunt és Bill Paxton voltak láthatóak, az viszont nem valószínű, hogy a páros visszatér az újrafeldolgozásban. A film annak idején közel 494 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, a filmben látható vizuális trükkök pedig egyszerűen forradalminak számítottak.

Bár egyelőre sem a szinopszis, sem az új szereposztás nem ismert, nagy valószínűséggel a közeljövőben egyre gyakrabban hallunk majd a film előkészületeiről, addig viszont érdemes ráhangolódni az eredeti részre, amelynek előzetesét fentebb csekkolhatjátok is!