Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Twister
 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Nagyon szeretem a katasztrófa filmeket. Van egy vonzódásom hozzá. Szerintem itt még a történettel se mentek el nagyon a készítők, hihető volt. Fordulatos történet.

 
HETEDIK   2019. 08. 05.

Ez az erőltetett szerelmi szám a két főszereplő között nem kellett volna, ezt leszámítva egy mai napig látványos és ezidáig a legjobb tornádós film. Persze a tornádók erősségi sorrendben követik egymást, a végére jut az F5-ös és a nagy finálé. Nagyszerű film Bont fénykorából.


 
Alexa   2015. 10. 13.

Huhh, milyen régi már ez a film. Mégis szívesen megnézem bármikor. A történeten sokat nem kell agyalni, viszont jól bemutatja ezeknek a megszállott kutatóknak a világát.

 
Szőr SzereLő   2016. 12. 06.

A maga nevében klasszikus, és számomra felejthetetlen alkotás. Rengetegszer láttam és remélem még fogom is. Nagyon jól megmutassa hogy természet ereje nem játék. Fantasztikus képsorok forgószelekről, és annak vadászatáról. Még ma is megálja a helyét a tvben.

 
Ervinke86   2015. 02. 04.

Érdekes a történet és jó az a megszállottság, ami a tornádó kutatókban van, hogy végrehajtsák a kísérletet, és kockára tegyék az életüket, hogy véghez vigyék amit akarnak. Erős film, csak ajánlani tudom!

Helen Hunt
Bill Paxton
Helen Hunt
Bill Paxton
Alan Ruck
Philip Seymour Hoffman
Sean Whalen
Helen Hunt
Bill Paxton

A film összbevétele 494 471 524 dollár volt (imdb.com).

 

A tornádók erősségi sorrendben követik egymást, az utolsó a legerősebb F5-ös besorolású.

(HETEDIK )
 

1996-ban a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Helen Hunt a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.