Képregény készül John WickbőlA kép forrása: EW

Hamarosan a mozikban a folytatás, de a rajongók újabb felületen követhetik nyomon az egykori bérgyilkos történetét.

A Dynamite Entertainment bejelentette, hogy a Lionsgate-tel karöltve 2017-ben kiadják az első John Wick képregényt.

"A John Wick nagyon érdekfeszítő film volt, ötvözte a harcművészeti akciókat, a csattanós párbeszédeket és az okos történetmesélést" - mondta a Dynamite ügyvezető igazgatója, Nick Barrucci. "A stáblista után még többen akartál volna, egyértelmű volt, hogy új franchise született. Igyekeztünk minél gyorsabban megragadni a lehetőséget, hogy kifejlesszünk egy képregény sorozatot, megtisztelve érezzük magunkat, hogy megszereztük a jogokat, s így új történeteket mesélhetünk el John Wick karakterével a középpontban."

A melankolikus bérgyilkos bosszútörténetét elmesélő John Wick 20 milliós költségvetése mellé 78 millió dollárt kaszált világszerte, miközben nem csak a nézők, de a kritikusok is imádták stílusa és remekül megkoreografált akciójelenetei miatt.

 A JOHN WICK: 2. FELVONÁS 2017. február 10-én debütál a mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Keanu ReevesRuby RoseIan McShane és Laurence Fishburne.

79 John Wick: 2. felvonás  (2017)

(40) (15)

akció | krimi | thriller

Netflix

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost... több»