Jennifer Lawrence a The New York Timesnak adott új interjújában elárulta, hogy annak idején Adele figyelmeztette őt, hogy ne vállalja el az Utazók főszerepét.

Morten Tyldum rendezése lesújtó kritikai fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes portálon mindössze 30 százalékos értékelést kapott, így Lawrence-nek, akinek filmes karrierje akkoriban felívelőben volt, ez lett a leggyengébb szerepvállalása.

A színésznő elmondta, hogy először érezte azt, hogy a rajongók is teljesen megdöbbentek a filmtől, majd hozzátette, hogy ő maga sem igazán azt a teljesítményt hozta, amit egyébként saját magától is elvárt.

Adele figyelmeztetett, hogy ne csináljam meg! Azt mondta: 'Úgy érzem, hogy az ilyen űrfilmek lesznek az új vámpírfilmek'. Hallgatnom kellett volna rá” - mondta a színésznő. 

“Úgy éreztem, hogy elértem egy olyan pontot, amikor az emberek már a puszta létezésemmel sem voltak elégedettek. Szóval ez valahogy kizökkentett abból a gondolatból, hogy a munka vagy a karriered bármilyen békét hozhat a lelkednek” - tette hozzá a színésznő.

Nem sokkal később az Utazók megjelenése után Lawrence bejelentette, hogy egy időre visszavonul a színészettől, így a tavaly megjelent Ne nézz fel! filmmel tért vissza, rövidesen pedig A kiút című produkcióban lesz látható, amely november negyedikén debütál az Apple TV+-on.

64 A kiút  (2022)

dráma

A film története egy katonát követ, aki agysérülést szenved Afganisztánban, majd hazatérése után megpróbálja egyenesbe rakni az életét. több»